Health-Action-International-Logo-1

Health Action International, een wereldwijde gezondheidsorganisatie gevestigd in Amsterdam, is live gegaan met het ProjectConnect webplatform. Het platform ondersteunt de volledige levenscyclus van alle door de organisatie uitgevoerde projecten, van planning en uitvoering tot monitoring en evaluatie.

De lancering van ProjectConnect betekent een belangrijke stap voorwaarts voor Health Action International, omdat het de organisatie in staat zal stellen haar projecten effectiever te beheren en te volgen, wat uiteindelijk zal leiden tot een grotere impact en meer succes bij het verbeteren van de wereldwijde gezondheidsresultaten.

Health Action International is in oktober 2022 live gegaan en wordt gebruikt door medewerkers en partners van Health Action International over de hele wereld.

Het ProjectConnect-platform is ontworpen om gebruiksvriendelijk en toegankelijk te zijn, met aandacht voor de privacy en veiligheid van gegevens. Verwacht wordt dat het de samenwerking en communicatie tussen medewerkers van Health Action International en met partners en belanghebbenden zal verbeteren.

Al met al is de lancering van ProjectConnect een belangrijke mijlpaal voor Health Action International en een waardevol instrument in de voortdurende strijd tegen wereldwijde gezondheidsproblemen.

Deel dit artikel: